Hitaan verkkosivuston suorituskyvyn parantaminen

Tessie on yhteensopiva minkä tahansa selaimen kanssa, mutta optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme Google Chromea, jossa on laitteistokiihdytys.

Jos kojelauta on hidas Google Chromessa

  1. Napsauta Chrome-selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Järjestelmä.
  3. Ota käyttöön Käytä laitteistokiihdytystä, kun se on käytettävissä.
  4. Käynnistä selain uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä osoitteessa support@tessie.com support@tessie.com