Telemetriamenetelmät

Tessie käyttää kahta eri tapaa muodostaa yhteys Teslaasi, riippuen mallista, vuosimallista ja asetuksista:

Äänestys

How it works: Tessie <> Tesla <> Your Tesla

Tessie pyytää Teslalta säännöllisesti ajoneuvotietoja analytiikkaa varten. Tesla yrittää ottaa yhteyttä ajoneuvoon, hakea pyydetyt tiedot ja lähettää ne takaisin Tessielle.

Suora telemetria

How it works: Tessie <> Your Tesla

Tessie konfiguroi ajoneuvosi virtaamaan telemetriatietoja suoraan Tessieen päästä päähän salattua kanavaa käyttäen.

Lisätietoja suorasta telemetriasta.