Tesla-tilin käyttöoikeudet

Kun yhdistät Tesla-tilisi, Tesla pyytää sinua valitsemaan Tessien käyttöoikeudet:

• Profiilin tiedot - Ei vaadita.
  • Ajoneuvon tiedot - Tarvitaan kaikkia ajoneuvotietoja varten. Jos nämä tiedot poistetaan käytöstä, Tessie ei toimi.
  • Ajoneuvokomennot - Tarvitaan ajoneuvon ohjausta varten. Jos tämä on poistettu käytöstä, saat virheilmoituksen "Command forbidden" (Komento kielletty) ohjaimia varten.
  • Ajoneuvojen latauksen hallinta - Tarvitaan ajoneuvojen latauksen valvontaa ja Supercharging-laskujen synkronointia varten. Jos se poistetaan käytöstä, saat virheilmoituksen "Command forbidden" (Komento kielletty) latauksen valvontaa varten, eikä Supercharging-kustannuksia synkronoida.

Muuta käyttöoikeuksia

Valitse Asetukset > Yhteydet > Muuta käyttöoikeuksia.

Poista kaikki oikeudet

Siirry Tesla-tilisi kojelautaan ja valitse Poista pääsy.