Kutsu

Voit käyttää Tessietä iPhonessa, Androidissa, Apple Watchissa, Wear OS:ssä ja työpöydälläsi Teslan kutsumiseen.

Tämä edellyttää Enhanced Autopilot- tai Full-Self Driving Capability -ajoneuvopakettia.

Joulukuusta 2023 alkaen Tesla ei enää tue Summonia kolmannen osapuolen sovelluksissa.

Laita peukut pystyyn alla olevaan GitHub-ongelmaan, jotta heitä kannustetaan lisäämään tuki sille:

https://github.com/teslamotors/vehicle-command/issues/114