Puhelimen ja kellon näppäinten vianmääritys

Yritä kytkeä Bluetooth pois ja päälle korjataksesi mahdollisen laiteongelman.

Jos avain ei vieläkään yhdisty, varmista, että:

• Olet lähellä kuljettajan ovea
  • Tessie on auki taustalla
  • Alle 3 näppäintä on kytketty
  • Asetukset ja suojaus > Puhelinavain on käytössä Tesla-sovelluksessa.
  • Olet ottanut käyttöön laitteesi tarvittavat asetukset (katso alla).
  • Laitteessasi on vain yksi avain (katso huomautus alla).

Useiden puhelinnäppäinten käyttäminen

Voit käyttää sekä Tesla Phone Key- että Tessie Phone Key -näppäimiä samanaikaisesti. Ajoneuvo näyttää kuitenkin vain toisen avaimen olevan kytkettynä, vaikka molemmat olisivat kytkettyinä.

Monissa puhelimissa ja kelloissa on tiukka rajoitus Bluetooth-yhteyksien lukumäärälle, ja usein vain yksi ajoneuvo yhdessä sovelluksessa voi muodostaa luotettavan pariliitoksen.

Jos yhteysongelmia ilmenee, suosittelemme pariliitoksen muodostamista vain yhden ajoneuvon ja yhden sovelluksen kanssa per laite parhaan mahdollisen käyttökokemuksen saamiseksi.

Tarvittavat asetukset iPhonea varten

• Ota asetukset käyttöön > Bluetooth
  • Ota käyttöön Asetukset > Tietosuoja ja turvallisuus > Sijaintipalvelut.
  • Ota sijaintioikeudet käyttöön Tessie-sovelluksessa napauttamalla sijaintipalkkia.
  • Ota asetukset käyttöön > Tessie > Sijainti > Aina
  • Ota käyttöön Asetukset > Tessie > Bluetooth

Apple Watchin tarvittavat asetukset

• Ota asetukset käyttöön > Bluetooth
  • Ota käyttöön Asetukset > Tietosuoja ja turvallisuus > Sijaintipalvelut.
  • (iPhonessa) Ota sijaintioikeudet käyttöön Tessie-sovelluksessa napauttamalla sijaintipalkkia.
  • (iPhonessa) Ota käyttöön Asetukset > Tessie > Sijainti > Aina.
  • (iPhonessa) Ota käyttöön Asetukset > Tessie > Bluetooth.

Tarvittavat asetukset Androidille

• Ota asetukset käyttöön > Bluetooth
  • Ota asetukset käyttöön > Sijainti
  • Ota käyttöön Asetukset > Sovellukset > Tessie > Käyttöoikeudet > Sijainti > Salli koko ajan.
  • Ota käyttöön Asetukset > Sovellukset > Tessie > Käyttöoikeudet > Lähellä olevat laitteet > Salliminen.
  • Ota käyttöön Asetukset > Sovellukset > Tessie > Sovelluksen akunkäyttö > Rajoittamaton
  • Poista mukautuva akku käytöstä

Wear OS:n edellyttämät asetukset

• Ota käyttöön Asetukset > Yhteydet > Bluetooth
  • Ota asetukset käyttöön > Sijainti
  • Ota käyttöön Asetukset > Sovellukset > Tessie > Käyttöoikeudet > Sijainti > Salli koko ajan.
  • Ota käyttöön Asetukset > Sovellukset > Tessie > Käyttöoikeudet > Lähellä olevat laitteet > Salliminen.