Polttoainekustannukset

Siirry kohtaan Asetukset > Polttoainekustannukset määrittääksesi sen kaasuajoneuvon hyötysuhteen ja polttoainekustannukset, johon haluat verrata. Nämä asetukset vaikuttavat kaikkiin Tessien polttoainekustannuslaskelmiin.

Tessie tarjoaa kaksi tapaa vertailla polttoainekustannuksia:

Lisätty kantama latauksen aikana

Lataukset > Historia ja Analytics näyttää polttoainekustannukset latauksen aikana lisätyn toimintasäteen avulla. Tämä on optimistinen vertailu, jossa oletetaan, että ajaminen on 100-prosenttisen tehokasta.

Ajaminen todellisessa maailmassa

Ajot > Historia ja Analytiikka näyttävät polttoainekustannukset ajetun matkan perusteella. Tämä on realistinen vertailu, jossa otetaan huomioon todelliset ajo-olosuhteet.