Virtuaalisen avaimen vianmääritys

Jos Tesla-sovellus ei avaudu painamalla Finish Setup (Asennuksen viimeistely) -painiketta

Kokeile näitä korjauksia:

• Siirry työpöydälläsi osoitteeseen tessie.com/key ja skannaa QR-koodi puhelimesi kameran avulla.
  • (iOS) Aseta puhelimen oletusselaimeksi Safari.
  • (iOS) Selaa ylöspäin ja napauta verkkosivun yläreunassa olevaa sinistä Avaa-painiketta.
  • (Android) Käytä Firefox-selainta ja valitse valikosta "Avaa sovelluksessa".
  • Asenna Tesla-sovellus uudelleen

Jos virtuaalisen avaimen kehote ei tule näkyviin Tesla-sovelluksessa.

Sulje Tesla-sovellus ja yritä uudelleen.

Jos Tesla-sovellus ilmoittaa "Ajoneuvon jakaminen ei onnistu: [...] et ole antanut tessie.com:lle pääsyä tilillesi."

1. Napauta Tesla-sovelluksessa profiilikuvakettasi ja lue sähköpostiviesti.
  2. Valitse Tessiessä Asetukset > Yhteydet > Vaihda Tesla-tili ja käytä samaa sähköpostiosoitetta.
  3. Käy osoitteessa tessie.com/key ja yritä uudelleen.

Jos Tesla-sovellus ilmoittaa "Ajoneuvon jakaminen ei onnistu: Request timed out"

Paranna ajoneuvon liitettävyyttä vaihtamalla se käyttämään WiFiä, matkapuhelinta tai mobiilihotspotia.

Jos Tesla-sovellus ilmoittaa "Ajoneuvon jakaminen ei onnistu: Aseta puhelinavain ja yritä uudelleen"

1. Napauta Tesla-sovelluksessa Suojaus > Puhelinavaimen parhaat käytännöt > Nollaa puhelinavain.
  2. Määritä puhelinavain Tesla-sovelluksessa uudelleen.
  3. Käy osoitteessa tessie.com/key ja yritä uudelleen.