Sentry Tapahtumat

Tessie seuraa Sentryn tapahtumia ja näyttää, milloin ja missä liikettä havaitaan tai ajoneuvon hälytys laukeaa.

Edellyttää suoraa telemetriaa.

Katso, milloin ja missä Sentry-tapahtumat tapahtuivat

Käy osoitteessa dash.tessie.com/activity/sentry tai valitse Activity > Sentry.

Saat ilmoituksen havaitusta liikkeestä

Käy osoitteessa dash.tessie.com/alerts tai ota käyttöön Hälytykset > Liike.

Saat ilmoituksen hälytyksistä

Käy osoitteessa dash.tessie.com/alerts tai ota käyttöön Hälytykset > Hälytykset.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä osoitteessa support@tessie.com support@tessie.com