Perintösuunnitelmat

Kaikki käyttäjät, jotka ovat tilanneet palvelumme ennen toukokuuta 2024 ja ennen Teslan kolmannen osapuolen sovellusten hinnoittelutasojen ja rajoitusten käyttöönottoa, kuuluvat Legacy-suunnitelmaan.

Legacy-suunnitelmiin sisältyy vakiintunut hinnoittelu ja kaikki Pro-suunnitelman ominaisuudet.

Tuettujen ominaisuuksien luettelo voi muuttua, kun Tesla viimeistelee kolmannen osapuolen sovellusten rajoitukset myöhemmin vuonna 2024.