iPhone, iPad ja Mac Widgetit

Widgetit eivät näy iOS 17:ssä?

iOS-virhe saattaa aiheuttaa sen, että widgetit ovat tyhjiä. Käynnistä laite uudelleen.

iPhoneen, iPadiin ja Apple Silicon Maciin on saatavilla useita widgettejä.

Lisää widgettejä lukitusnäyttöön

1. Muokkaa lukitusnäyttöä painamalla sitä pitkään.
  2. Napauta Mukauta ja valitse lukitusnäyttösi.
  3. Selaa alaspäin ja napauta Tessie valitaksesi ja lisätessäsi widgetin.
  4. Jos haluat valita ajoneuvon tai poistaa vahvistuskehotukset käytöstä, muokkaa widgettiä uudelleen napauttamalla sitä.

Lisää tilan widgettejä aloitusnäyttöön

1. Paina ja pidä aloitusnäytössä alhaalla ottaaksesi jiggle-tilan käyttöön.
  2. Napauta + aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.
  3. Selaa alaspäin ja napauta Tessie valitaksesi ja lisätessäsi widgetin.
  4. Jos haluat valita ajoneuvon, paina ja pidä widgettiä painettuna muokataksesi sitä.

Lisää ohjauswidgettejä aloitusnäyttöön

Ohjausvidgeteillä voit hallita ajoneuvoa poistumatta aloitusnäytöstä.

1. Luo pikakuvake.
  2. Napauta Oikopolut-sovelluksessa ... muokataksesi Oikopolkuasi.
  3. Napauta jakokuvaketta ja napauta sitten Lisää aloitusnäyttöön.

Jos Tessie ei näy widgettien luettelossa osoitteessa

Tämä on tunnettu ongelma iOS:n kanssa. Voit korjata sen seuraavasti:

1. Avaa Tessie.
  2. Vaihda toiseen sovellukseen.
  3. Lisää widget uudelleen.

Jos widgetit eivät päivity

Apple rajoittaa iPhonen ja iPadin widget-päivitykset 15-20 minuutin välein.