Alexa

Alexan avulla saat reaaliaikaisen tilan ja voit ohjata Teslaasi.

Käy Alexa Skill -sivulla Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa tai Australiassa ottaaksesi Tessien käyttöön ja linkittääksesi tilisi.

Kun olet yhdistänyt Tessien, voit sanoa esimerkiksi "Alexa, pyydä Tessie Controlia käynnistämään ilmasto".

Jos saat virheilmoituksen "Taitoa ei voida yhdistää tällä hetkellä".

Alexa-sovellus edellyttää käyttöjärjestelmän oletusselaimen käyttöä. Varmista, että oletusselaimeksi on asetettu Safari iOS:ssä tai Chrome Androidissa.