Google Assistant

Käytä Google Assistantia tai Google Homea Teslan ohjaamiseen.

Ennen kesäkuuta 2023 Tessie käytti natiivia Google Assistant -äänisovellusta, jolla voit olla suoraan vuorovaikutuksessa Teslan kanssa. Valitettavasti Google sulki äänisovellukset 13. kesäkuuta 2023.

Tessien käyttäminen IFTTT:n kanssa on nyt paras vaihtoehto, kun haluat olla vuorovaikutuksessa Teslan kanssa Google Assistantin ja Google Home -ohjelman kautta. Huomaa, että IFTTT vaatii maksullisen tilauksen.

Yhdistä IFTTT ja Google Assistant

1. Avaa Google Home -sovellus ja siirry kohtaan Asetukset.
  2. Napauta Toimii Googlen kanssa > IFTTT.
  3. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään IFTTT:hen.

Hanki Tessie-käyttäjätunniste IFTTT:n kanssa käytettäväksi.

Avaa Tessie-sovellus ja napauta Asetukset > Developer API > Generoi käyttöoikeuskoodi.

Luo äänikomentoja

1. Käy osoitteessa ifttt.com/create.
  2. Valitse Jos tämä > Google Assistant > Aktivoi kohtaus.
  3. Kirjoita haluamasi aktivointilauseke. Esimerkiksi "ilmasto".
  4. Valitse Then That > Webhooks > Tee verkkopyyntö.
  5. Kirjoita URL-osoitteeksi: https://api.tessie.com/VIN/command/start_climate?access_token=TOKEN
  6. Korvaa VIN ajoneuvosi VIN-numerolla ja TOKEN edellä luodulla kehittäjätunnuksellasi.
  7. Valitse menetelmäksi GET.
  8. Napauta Luo toiminto > Jatka > Viimeistele.

Voit nyt sanoa "Hei Google, aktivoi ilmasto" käynnistääksesi Teslan ilmastoinnin.

Voit korvata "start_climate" yllä olevassa ohjeessa millä tahansa alla olevilla komennoilla.

Luo omia äänilauseita, kuten "Hei Google, laita auto valmiiksi".

Katso kohta Google Home- tai Assistant-rutiinin luominen.

Komennot

• activate_front_trunk
  • activate_rear_trunk
  • close_charge_port
  • close_sunroof
  • close_windows
  • disable_sentry
  • disable_valet
  • enable_sentry
  • enable_valet
  • flash
  • honk
  • lock
  • open_charge_port
  • remote_boombox
  • remote_start
  • start_charging
  • start_climate
  • start_max_defrost
  • start_steering_wheel_heater
  • stop_charging
  • stop_climate
  • stop_max_defrost
  • stop_steering_wheel_heater
  • trigger_homelink
  • unlock
  • vent_sunroof
  • vent_windows

API-viitteestä löydät lisää ohjauslaitteita, joissa on lisäparametreja, kuten latausrajan määrittäminen ja tiettyjen istuinten lämmittäminen.

If Google isn't recognizing your phrase "Hey Google, activate <x>."

Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että käytät kahta eri Google-tiliä. Näin korjaat asian.

1. Paina pitkään puhelimen Assistant-sovelluksen kuvaketta ja siirry kohtaan Tutustu tai Asetukset.
  2. Etsi Asetukset-kohdasta käytettävä sähköpostiosoite.
  3. Yhdistä Assistant uudelleen IFTTT:ssä painamalla Palvelut > Google Assistant > Poista palvelu > Yhdistä ja käytä samaa tiliä kuin vaiheessa 1.