Siri

Käytä Siriä Teslan ohjaamiseen iPhonesta, iPadista, Apple Watchista tai HomePodista.

Aloita

1. Luo iPhonessa tai iPadissa pikakuvake ja määritä, mitä haluat Sirin tekevän.
  2. Voit nyt sanoa "Hei Siri, laita auto valmiiksi" (tai minkä tahansa nimen, jonka annoit pikakuvakkeellesi vaiheessa 1) millä tahansa laitteellasi.

Vahvistusvalintaikkunoiden ja kehotusten estäminen

1. Avaa pikakuvake ja napauta Näytä lisää toiminto(i)n kohdalla.
  2. Poista valintaruutu Näytä suoritettaessa.
  3. Napauta Valmis.

Jos saat viestin "Minun on päästävä käsiksi Tessie-tietoihisi, jotta voin tehdä tämän".

Jos haluat sallia pääsyn, toimi seuraavasti:

1. Avaa Apple Watchissa Asetukset-sovellus.
  2. Selaa alaspäin ja napauta Siri.
  3. Selaa alaspäin ja napauta Käytä Sirin kanssa.
  4. Ota Tessie käyttöön.

Jos saat Sirin avulla viestin "vaatii tilauksen".

Jos olet jo tilattu, tämä tarkoittaa, että pikakuvake tarvitsee lisäoikeuksia toimiakseen. Voit lisätä nämä käyttöoikeudet ajamalla pikakuvakkeen manuaalisesti Pikakuvakkeet-sovelluksen kautta kerran.