Ajon seuranta

Tessien pilvipalvelualusta valvoo Teslaasi 24/7 ja tallentaa automaattisesti kaiken sen ajotoiminnan puolestasi. Sovellusta, mobiililaitetta tai ajoneuvolaitteistoa ei tarvita!

Näet kauniin, yksityiskohtaisen historian ajamisestasi. Selaa ja tutki karttoja, kaavioita ja muuta.

Matkatiedot löytyvät osoitteesta dash.tessie.com/drives tai valitsemalla sovelluksessa Drives.

Miten otan sen käyttöön tai poistan sen käytöstä?

Katso Suora telemetria.

Mikä on vaikutus akkuun?

Tessie ja suora telemetria ovat erittäin energiatehokkaita, eikä niistä aiheudu ylimääräistä paristojen käyttöä.

Miten näitä tietoja käytetään?

Tiedot ovat sinun omistamaasi ja ainoastaan sinun yksinomaiseen käyttöösi. Katso lisätietoja tietosuojasta.