Hälytykset

Tessiellä on monia ainutlaatuisia hälytyksiä, jotka helpottavat elämääsi ja lisäävät mielenrauhaa Teslan omistamiseen. Hälytykset on suunniteltu huolellisesti tyylin, sävyn ja toiminnallisuuden osalta täydentämään täydellisesti Teslan toimittamia hälytyksiä.

Ilmoitukset lähetetään kaikkiin laitteisiin, joihin olet kirjautunut ja joissa ilmoitukset on sallittu.

Tuetut hälytykset on lueteltu yksityiskohtaisesti alla:

Yleistä

• Firmware-hälytykset - Laitteisto- ja huoltohälytykset
  • Säävaroitukset - Kun Teslan lähellä havaitaan sadetta pysäköitynä ja ikkuna, ovi tai tavaratila on auki.
  • Lukitsematta - Kun ovet jätetään lukitsematta.
  • Ilmastoturvallisuuden valvonta - Kun Koiratila tai Ilmastopito on päällä ja asetettu lämpötila ylittyy.
  • Liike - Kun Sentry havaitsee liikettä
  • Hälytykset - Kun Sentry laukaisee hälytyksen.

Ajaminen

• Drive Start - Kun ajo alkaa
  • Drive End - Kun ajo päättyy
  • Nopeus - Kun Tesla ylittää asetetun nopeuden.
  • Saapuminen - Kun Tesla saapuu tiettyyn paikkaan.
  • Lähtö - Kun Tesla lähtee määritetystä paikasta.

Lataus

• Charge Start - Kun lataus alkaa
  • Latauksen päättyminen - Kun lataus päättyy
  • Vähennetty teho - Kun laturit yhtäkkiä vähentävät tehoa
  • Ei virtaa - Kun laturit eivät tuota virtaa
  • Akku vähissä - Kun Teslan akun varaustaso on tai laskee tietyn tason alapuolelle.
  • Not Plugged In - Kun olet pysäköinyt auton etkä ole kytkenyt sitä verkkovirtaan.

Huolto

• Alhainen rengaspaine - Kun jokin rengas on alle asetetun paineen.
  • Renkaiden kierto - Milloin on aika vaihtaa renkaat?
  • Jarrunesteen tarkistus - Milloin on aika tarkistaa jarrunesteen kunto?
  • Matkustamon ilmansuodatin - Milloin on aika vaihtaa matkustamon ilmansuodatin?
  • HEPA-suodatin - Kun on aika vaihtaa HEPA-suodatin (jos varusteena).
  • A/C kuivausainepussi - Kun on aika vaihtaa A/C-kuivausainepussi.