Lunasta lahjakortti

Saitko Tessie-lahjakortin? Mahtavaa!

Lunasta se työpöydältäsi:

  1. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi tai kirjautuaksesi sisään.
  2. Valitse Vuosittainen tai elinikäinen ja siirry kassalle. Jos kyseessä on elinikäinen lahjakortti, Stripe veloittaa vastaanottajalta 0,50 USD petosten estämiseksi.
  3. Napsauta Lisää kampanjakoodi ja syötä lahjakorttikoodi. Huomaa, että Life

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä osoitteessa support@tessie.com support@tessie.com