IFTTT

Ohjaa Teslaasi IFTTT:n avulla. Automatisoi Teslaasi käyttämällä monenlaisia ehtoja, myös muiden sovellusten laukaisimia.

Huomautus: IFTTT vaatii maksullisen tilauksen useimpia ominaisuuksia varten.

Pääsyn salliminen

Napsauta tästä ja luo käyttöoikeustunniste ja valitse sitten Kirjaudu sisään kehittäjäportaaliin.

Luo automaatio

1. Kirjaudu sisään IFTTT: hen ja valitse Luo.
  2. Napsauta Jos tämä ja määritä jokin vaihtoehto, kuten Päivämäärä ja aika.
  3. Napsauta Then That ja valitse Webhooks.
  4. Kirjoita URL-osoitteeksi mikä tahansa Tessie API -päätepiste, kuten https://api.tessie.com/YOUR_VIN/command/lock.
  5. Kirjoita kohtaan Lisäotsikot "Authorization: YOUR_ACCESS_TOKEN"."

Olet valmis!

Voit käyttää mitä tahansa IFTTT-liipaisinta Teslan ohjaamiseen. Taivas on rajana!