Teslascope

Tuo ajo- ja lataustiedot Teslascopesta.

1. Vie Teslascope-ohjelmassa "ajokäynnin edistymistä" ja "maksuja" koskevat tiedot. Nämä tiedostot ovat yleensä nimeltään charges-[nimi].csv ja drives-progress-[nimi].csv.
  2. Siirry Tessie-ohjelmassa kohtaan Tuo > Tuo Teslascopesta.
  3. Valitse kunkin CSV-tiedoston osalta tietoihin liittyvä ajoneuvo ja paina Upload File (Lataa tiedosto).

Juuri noin! Tessie käsittelee kaikki tietosi automaattisesti.

Jos saat virheilmoituksen "Tuonti ei onnistu".

Teslascope-ajon edistymisen vienti voi epäonnistua ja viedyn tiedoston sisältämät tiedot voivat olla virheellisiä.

Jos avaat tiedoston, saatat nähdä HTML-koodia datapisteiden luettelon sijasta. Jos vientitiedostosi sisältää HTML-koodia datapisteiden luettelon sijasta, ota yhteyttä Teslascopen tukeen saadaksesi apua.