Ajoneuvo offline / puuttuvat tiedot

Jos tiedot puuttuvat tai ajoneuvo on offline-tilassa, se tarkoittaa, että Tesla tai Tessie ei saa yhteyttä ajoneuvoon.

Entä jos se ei korjaa asiaa?

Analysoituamme vuosien ajan Teslan koko autokannasta kerättyjä tietoja ja vertailtuamme diagnoositietoja Teslan huoltokeskusten ja insinöörien kanssa olemme havainneet, että tämä voi johtua myös seuraavista syistä:

• Heikko matkapuhelin- tai WiFi-signaali (vaihda matkapuhelin- tai WiFi-signaaliin).
  • Hotspot-tethering (vaihto matkapuhelinverkkoon tai tavalliseen WiFi-verkkoon)
  • 12 V:n akku on tyhjä tai viallinen (vaihda se).
  • Viallinen liitäntäkortti (vaihda se)
  • Laiteohjelmistoversiot ennen 2023.44.30.7 (päivitä laiteohjelmisto ja MCU tarvittaessa).
  • Modeemin ja SIM-kortin vaihtaminen voi aiheuttaa ongelmia

Kun olet epävarma, kokeile helppoa korjausta käynnistämällä ajoneuvo uudelleen.

Etsitkö vanhoja tietoja?

Tesla-ajoneuvot eivät tallenna historiatietoja, joten ajoja tai latauksia ei voi hakea ennen Tessien aktivointia.

Jos sinun on käynnistettävä usein uudelleen

Jos jäljitys tai yhteys katkeaa usein ja vaatii säännöllisiä uudelleenkäynnistyksiä, se on erittäin hyvä osoitus siitä, että Tesla saattaa joutua vaihtamaan 12 V:n akun tai liitäntäkortin.

(Legacy Model S/X) Jos ajon tai latauksen aloitus puuttuu.

Sentry Mode -tilan ottaminen käyttöön estää tietojen puuttumisen.

Ennen vuotta 2021 Model S/X -ajoneuvojen osalta Tessie pysäyttää tiedonhaun, kun ajoneuvo on käyttämättömänä, jotta se voi siirtyä lepotilaan. Tämä aikaikkuna on 20 minuuttia. Jos ajoneuvo ei mene lepotilaan ja ajo tai lataus alkaa, ajon tai latauksen alku voi jäädä väliin.

Tesla kehittää parhaillaan parannettua seurantaratkaisua näitä ajoneuvoja varten vuoden 2024 loppupuolella.