Metrisiin tai keisarillisiin yksiköihin siirtyminen

Tessie synkronoituu automaattisesti ajoneuvon asetusten kanssa.

Jos Tessien yksiköt eivät vastaa ajoneuvoa, se tarkoittaa, että se nukkuu eikä Tessie ole vielä nähnyt sitä. Kun Tessie näkee ajoneuvon hereillä ensimmäisen kerran, asetukset synkronoituvat automaattisesti.

Voit muuttaa näitä asetuksia siirtymällä näyttöön ajoneuvon kosketusnäytön avulla ja asettamalla yksiköt haluamiksesi.

Tämä asetus koskee kutakin ajuriprofiilia, joten muista muuttaa se kunkin profiilin kohdalla.