Puuttuvat ajoneuvot

Jos tililtäsi puuttuu ajoneuvo, olet todennäköisesti yhdistänyt toisen Tesla-tilin.

Näin se korjataan:

  1. Klikkaa tästä kirjautuaksesi ulos Teslan verkkosivustolta.
  2. Avaa Tesla-sovellus, napauta valikkokuvaketta ja lue nimesi alla oleva sähköposti.
  3. Valitse Tessiessä Asetukset > Yhteydet > Vaihda Tesla-tili ja käytä samaa sähköpostiosoitetta.
  4. Synkronoi ajoneuvot napauttamalla Sync

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä osoitteessa support@tessie.com support@tessie.com