Naksuvat tai humisevat äänet

Tessie toimii pyytämällä Teslalta tietoja ajoneuvostasi. Kun Tesla tarkistaa ajoneuvon, se voi kehottaa suorittamaan huoltotoimenpiteitä, kuten kalibroimaan akunhallintajärjestelmän, lataamaan tietoja Teslaan tai lataamaan 12 V:n akun.

Saatat kuulla naksahtelevia tai humisevia ääniä, kun ajoneuvo suorittaa näitä tehtäviä.

Jos nämä äänet ja käyttäytyminen muuttuvat toistuviksi ja liiallisiksi, se on merkki siitä, että 12 V:n akku on ehkä vaihdettava.