Todellisen maailman alue

Tessie analysoi aiempaa energiankäyttöäsi määrittääkseen realistisen vaihteluvälin.

Näet tämän laskelman kohdassa Akku > Todellinen maailma.

Voit muuttaa reaalimaailman vaihteluvälin laskennassa käytettävää historiallista ajanjaksoa muuttamalla Asetukset > Näyttö > Reaalimaailman vaihteluvälin perusta. Voit esimerkiksi käyttää All Time -asetusta, jolloin Tessie analysoi koko ajohistoriasi arvioidakseen reaalimaailman toimintasäteen.

Lisäksi voit käyttää Range Map -karttaa visualisoidaksesi, minne voit realistisesti ajaa, mikä on erityisen hyödyllistä, jos olet lähellä aluetta, jossa on merkittäviä korkeuseroja.