Teslan uudelleenkäynnistäminen

Kuten mikä tahansa ohjelmisto tai laitteisto, ajoneuvosi voi muuttua reagoimattomaksi tai käyttäytyä epätavallisesti.

Voit käynnistää ajoneuvon päätietokoneen uudelleen monien ongelmien korjaamiseksi pitämällä ohjauspyörän molempia vierityspainikkeita painettuna, kunnes näyttö sammuu.

Jos ongelma jatkuu, yritä kytkeä ajoneuvoon virta.

Jos sinun on käynnistettävä usein uudelleen

Jos yhteys katkeaa usein ja vaatii säännöllisiä uudelleenkäynnistyksiä, se on merkki siitä, että Tesla saattaa joutua vaihtamaan 12 V:n akun tai liitäntäkortin.