Vaihda vuosi- tai kuukausitilaukseen

App Store -tilauksia varten

Käy osoitteessa https://apps.apple.com/account/subscriptions, valitse Tessie ja valitse vaihtoehto.

Google Play -tilaukset

Valitse Asetukset > Tili > Tilaus > Päivitä vuositilaukseksi

Voit myös antaa nykyisen tilauksesi päättyä ja valita uuden tilauksen, kun se päättyy.

Stripe-tilauksia varten

Valitse Asetukset > Tili > Tilaus > Hallitse tilausta ja napauta sitten Päivitä suunnitelma.

Oletko antelias?

Apple ja Google ottavat jopa 30 % maksustasi omina provisioinaan. Jos haluat auttaa tukemaan Tessietä, voit siirtyä käyttämään Stripe-laskutusta, joka ei ota provisiota.

Vaihtaaksesi, napsauta tästä työpöydältäsi ja valitse Vaihda Stripe-laskutukseen . Muista peruuttaa nykyinen tilauksesi.