Wear OS

Ohjaa Teslaasi Wear OS -älykellon avulla.

Asenna se etsimällä Tessie kellon Play-kaupasta tai avaamalla sovellus puhelimessa ja napauttamalla Asetukset > Wear OS > Avaa Play-kauppa kellossa.

Jos kellossasi ei ole Play Store -sovellusta tai jos Tessie ei näy Play Storessa, se tarkoittaa, että kellosi ei täytä laitteisto- ja ohjelmistovaatimuksia.

Komplikaatiot

Tessie for Wear OS lisää myös erilaisia komplikaatioita, joiden avulla voit hallita Teslaa miltä tahansa kellotaululta.