Puhelimen ja kellon avain

Yhdistä Tessie Teslaasi, jotta voit ottaa käyttöön automaattisen lukituksen, Walk Away Lock -lukituksen ja Bluetooth-ohjauksen.

Toimii iPhonessa, Apple Watchissa, Androidissa ja Wear OS:ssä.

Tukee Model 3/Y:tä, 2021+ Model S/X:ää, Cybertruckia ja Semi-mallia.

Useiden puhelinnäppäinten käyttäminen

Voit käyttää sekä Tesla Phone Key- että Tessie Phone Key -näppäimiä samanaikaisesti. Ajoneuvo näyttää kuitenkin vain toisen avaimen olevan kytkettynä, vaikka molemmat olisivat kytkettyinä.

Monissa puhelimissa ja kelloissa on tiukka rajoitus Bluetooth-yhteyksien lukumäärälle, ja usein vain yksi ajoneuvo yhdessä sovelluksessa voi muodostaa luotettavan pariliitoksen.

Jos yhteysongelmia ilmenee, suosittelemme pariliitoksen muodostamista vain yhden ajoneuvon ja yhden sovelluksen kanssa per laite parhaan mahdollisen käyttökokemuksen saamiseksi.

Ota puhelin- ja kellonäppäin käyttöön

Napauta puhelinsovelluksen avulla avainkuvaketta aloitusnäytössä.

Napauta kellosovelluksen avulla Watch Key.

Onko ongelmia?

Katso Puhelimen ja kellon näppäinten vianmääritys.

Miten automaattinen lukituksen avaus ja Walk Away Lock -lukitus toimivat?

Tesla päättää lukituksen avaamisesta ja lukitsemisesta laitteesi signaalin voimakkuuden perusteella. Joillakin laitteilla on heikompi Bluetooth-signaali, ja ne vaativat lähempänä kuljettajan ovea olevan laitteen, jotta yhteys voidaan muodostaa ja lukitus avata.

Automaattinen lukituksen avaus ja Walk Away Lock Apple Watchissa

Apple tukee tausta-Bluetoothia Series 6:ssa ja watchOS 9:ssä tai uudemmissa. Vanhemmissa kelloissa sovelluksen on oltava auki, jotta Auto Unlock ja Walk Away Lock toimivat.

Bluetooth-akun säästämiseksi taustalla Apple rajoittaa automaattisen lukituksen ja Walk Away Lock -lukituksen, kun sovellus suljetaan, muutamaan kertaan päivässä. Avaa sovellus nollataksesi rajoituksen ja automaattisen lukituksen avaamisen.

Puhelimen tai kellon avaimen parituksen poistaminen

Napauta Teslassa Lukot ja napauta sitten avaimen vieressä olevaa poistokuvaketta.

Kun puhelin tai kello tuodaan lähelle Teslaa, se huomaa, että pariliitosta on luovuttu, ja nollaa pariliitostilan. Jos laite ei opi, että se ei ole pariliitossa, varmista, että olet Teslan sisällä ja että alle 3 näppäintä on kytketty.

Missä avainkortti napautetaan

Malli 3 (ennen uudistusta) ja malli Y
Model 3 (Highland Refresh), Model S ja Model X.