540 Ajoneuvopalvelimen virhe

Saatat saada Tesla-sovelluksessasi "540 Vehicle Server" -virheen, kun ajoneuvoosi on tehty liian monta pyyntöä.

Voit korjata ongelman välittömästi käynnistämällä Teslan uudelleen.

Korjataan perimmäinen syy:

1. Jos olet joskus käyttänyt toista Tesla- tai lataussovellusta tai -sivustoa, nollaa Tesla-tilisi salasana. Tämä on tarpeen, vaikka olisit poistanut sovellukset, sillä palvelut jatkavat ajoneuvon seurantaa.
  2. Katso ajoneuvon signaalipalkkeja. Jos matkapuhelinsignaali on heikko, muodosta yhteys WiFi-verkkoon. Jos WiFi-signaali on heikko, katkaise yhteys WiFiin.
  3. Jos sinulla on tapana painaa useita ohjaimia kerralla tai käyttää sovellusliittymää, odota pidempään komentojen tai sovellusliittymäpyyntöjen välillä.