Luo pikakuvake

Pikakuvakkeen luominen iOS:ssä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä useita tehokkaita asioita, kuten:

Kuinka luoda pikakuvake

1. Avaa Pikavalinnat-sovellus ja napauta + oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Lisää toiminto > Sovellukset > Tessie > Käynnistä ilmasto (tai mikä tahansa haluamasi komento).
  3. Napauta pikakuvakkeen nimeä näytön yläreunassa ja napauta sitten Nimeä uudelleen.
  4. Kirjoita mikä tahansa haluamasi lause, kuten "Laita auto valmiiksi".

Olet valmis! Voit nyt sanoa "Hei Siri, laita auto valmiiksi" iPhonessa, iPadissa, Apple Watchissa ja HomePodissa.

Ajoneuvon määrittäminen

1. Avaa pikakuvake ja napauta Näytä lisää toiminto(i)n kohdalla.
  2. Napauta Ajoneuvo-kohdan vieressä olevaa Valitse.
  3. Napauta Valmis.

Vahvistusvalintaikkunoiden ja kehotusten estäminen

1. Avaa pikakuvake ja napauta Näytä lisää toiminto(i)n kohdalla.
  2. Poista valintaruutu Näytä suoritettaessa.
  3. Napauta Valmis.