Lisää ajoneuvoja

Tessie synkronoituu kaikkien Tesla-tilisi ajoneuvojen kanssa.

Lisää uusi ajoneuvo

Paina Asetukset > Yhteydet > Synkronointi.

Uuden ajoneuvon lisääminen toiselta Tesla-tililtä

1. Avaa kunkin lisättävän ajoneuvon Tesla-sovellus.
  2. Napauta Suojaus > Kuljettajien hallinta > Lisää kuljettaja ja lähetä kutsulinkki itsellesi sähköpostitse tai tekstiviestillä.
  3. Avaa Tesla-sovellus ajoneuvolle, joka on jo Tessissä, ja napauta kutsulinkkiä. Ajoneuvon pitäisi näkyä Tesla-sovelluksessasi.
  4. Avaa Tessie ja napauta Asetukset > Yhteydet > Synkronointi.