Apple Watch

Ohjaa Teslaa Apple Watchista WiFin, matkapuhelimen ja Bluetoothin avulla.

1. Lataa Tessie iPhone-sovellus.
  2. Avaa Tessie Apple Watchissa.

Jos Tessietä ei ole listattu Apple Watchissasi, voit asentaa sen seuraavasti:

1. Avaa Watch-sovellus iPhonessa.
  2. Selaa alaspäin kohtaan Saatavilla olevat sovellukset ja napauta Asenna.

Ohjaa Teslaasi Bluetoothilla

Ota Watch Key käyttöön lisätäksesi kelloosi automaattisen lukituksen, Walk Away Lock -lukituksen ja Bluetooth-ohjauksen.

Ohjaa Teslaa kellotaulusta

Käytä komplikaatioita Teslan ohjaamiseen mistä tahansa Apple Watchin näytöstä.

Jos et ole automaattisesti kirjautunut sisään

Käynnistä ensin molemmat laitteet uudelleen ja avaa sitten Tessie iPhonessa.

Jos et vieläkään ole kirjautunut sisään Apple Watch -kelloosi, odottavat ohjelmistopäivitykset saattavat estää synkronoinnin laitteiden välillä. Sovita odottavat päivitykset molempiin laitteisiin ja avaa sitten Tessie iPhonessa.

Jos sovellusta ei ole listattu käytettävissä olevien tai asennettujen sovellusten joukossa.

Apple Watch -älykelloasi ei ehkä tueta. Tessie edellyttää toiminnallisuutta, jonka Apple esitteli WatchOS 8.0:ssa. WatchOS 8.0+ on tuettu Apple Watch Series 3:ssa ja sitä uudemmissa kelloissa.

Voit tarkistaa WatchOS-version Watch-sovelluksessa valitsemalla Yleiset > Tietoja > Versio.