Apple Watchin komplikaatiot

Lisää hallintalaitteita Apple Watch -näyttöön

1. Pidä kellotaulua painettuna.
  2. Napauta Muokkaa.
  3. Siirry kohtaan Komplikaatiot.
  4. Napauta kellotaulun komplikaatiota ja valitse mikä tahansa komplikaatio.

Sisäänrakennetut komplikaatiot

• Akku #1 (ensisijainen ajoneuvo)
  • Akku nro 2 (toissijainen ajoneuvo)
  • Lukitus/avaus
  • Lukitus
  • Ilmasto
  • Vartijatila
  • Etu tavaratila
  • Takakontti
  • Latausportti
  • Aloita
  • HomeLink
  • Flash
  • Kaikki ovet (vaatii kellon avaimen)
  • Vasen etuovi (vaatii kelloavaimen)
  • Oikea etuovi (vaatii kelloavaimen)
  • Vasen takaovi (vaatii kelloavaimen)
  • Oikea takaovi (vaatii kelloavaimen)

Luo oma komplikaatio

1. Luo pikakuvake iPhonessa tai iPadissa.
  2. Poista käytöstä Näytä suoritettaessa -kohta jokaisen pikakuvakkeen toiminnon kohdalla.
  3. Ota pikakuvakkeen asetuksissa käyttöön Näytä Apple Watchissa .
  4. Lisää komplikaatio kellotauluun. Se on kohdassa Pikavalinnat > (pikavalintasi nimi).

Päivitystaajuus

Akun keston optimoimiseksi Apple Watch päivittää aktiivisten kellotaulujen komplikaatiot noin 15 minuutin välein.

Toimimattomien kellotaulujen komplikaatiot päivittyvät, kun siirryt niihin.

Jos komplikaatioita ei päivitetä

Voit käynnistää Apple Watchin uudelleen korjataksesi erilaisia komplikaatio-ongelmia.