Ei pysty heräämään

Tesla herää, kun Tesla lähettää sille tekstiviestin.

Se, kuinka kauan ajoneuvolla kestää vastaanottaa tekstiviesti ja herätä, riippuu yksittäisestä ajoneuvosta ja paikallisesta matkapuhelinverkon kuuluvuudesta.

Korjaa herätysvirheet

Voit tehdä muutamia asioita:

1. Pair Phone Key, joka mahdollistaa ajoneuvon herättämisen Bluetoothin kautta.
  2. Käynnistä ajoneuvo uudelleen väliaikaisen ongelman korjaamiseksi.
  3. Katkaise yhteys WiFi:hen ja anna ajoneuvon käyttää matkapuhelinyhteyttä.
  4. Paranna matkapuhelinvastaanottoa pysäköimällä eri paikkaan.

Harvinaisissa tapauksissa ajoneuvo saattaa tarvita uuden 12 V:n akun tai liitäntäkortin. Tesla-huolto voi auttaa näiden kohteiden diagnosoinnissa ja vaihdossa.